Mermaid

Duik mee onder de wateroppervlakte en ontdek het magisch onderwaterleven met een lange staart


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

De Mega Uitleg

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 De Mega Uitleg op za jun 18, 2011 11:49 pm

Syrena

avatar
Admin
Welkom bij de uitleg,
Het is dus de bedoeling dat je kiest of je mens of meermin(man) wordt. Als je meermin wordt heb je nog bepaalde ondersoorten:
  • Meermin (altijd)
    Meermin (alleen bij aanraking van water)
    Meermin (alleen bij opgaan en ondergaan van de maan)
    Sirene (gevaarlijk, mensenvlees etend)


Als je je keuze hebt gemaakt kun je starten.
Als meermin: Het is de bedoeling dat het meerminnen-geheim onontdekt blijft, en dat is niet altijd
even simpel met een universiteit die zich specialiseert in zeeleven. Het gebeurt (zelden) dat een meermin gaat studeren aan die universiteit. Natuurlijk bestaat er de kans dat iemand toevallig in de buurt is en je ziet veranderen, doe er dan alles aan om het stil te houden!

Als sirene: Je bent gevaarlijk, dodelijk maar doet andere meerminnen niets. Je bent letterlijk de slechte versie van een meermin, alhoewel het wel eens gebeurt dat een sirene verandert. Want je kunt gewoon menseneten ook eten, maar je hebt de aard om het af te stoten. Je bent meestal te vinden in Whitecap Bay als je je moet verschuilen, een enkeling die daar is gaat zwemmen bekoopt het meestal met zijn leven, zelden komen hier gewone meerminnnen. Maar ze komen er wel, je doet ze niets lichamelijk, natuurlijk stoot je hun levensmanier af en ontstaan er enorme ruzie's.

Als mens: Zonder staart blijf je stevig met je beide benen op het land staan. Je mag kiezen of je een gewoon leventje gaat leiden, maar je kunt er niet omheen dat de hele stad pulseert van de bovennatuurlijke energie. Of dat je achter de meerminnen gaat jagen en dan ook waarschijnlijk aan de universiteit gaat studeren. De kans bestaat dat je in een meermin(man) verandert als je met volle maan in de maanpoel op Saiyan Island bent. Maar dat gebeurt maar zelden. Of je komt heel toevallig achter het bestaan van meerminnen achter.

Hopelijk is je 'doel' nu een beetje duidelijk, heb je nog vragen of je 'zijn' kun je die altijd stellen.

Profiel bekijken http://mermaids.actieforum.com

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum