Mermaid

Duik mee onder de wateroppervlakte en ontdek het magisch onderwaterleven met een lange staart


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Sirene-uitleg

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Sirene-uitleg op za aug 13, 2011 3:31 am

Syrena

avatar
Admin
Hier is de uitleg over sirene's, ik zou het lezen, of je nu een sirene bent of niet. Dan ben je een beetje voorbereidt op wat ze zijn.

Algemene Informatie: Sirene's worden meestal voorgesteld als half-mens half-vogel met prachtige stemmen. Mermaia's sirene's zijn heel anders.
De Sirene's zijn verleiderlijk, arrogant, temperamentvol en zeer gevaarlijk.
Ze hebben 3 gedaante's: Menselijke vorm
: Meermin vorm
: Monster vorm
De monster vorm verschild bij iedereen. Soms lijken ze nog op een mens qua gezicht, andere lijken absoluut niet op een mens.

Sirene's hebben een blauwe ring in de vorm van een regendruppel met een zeer zeer zeer zeldzame steen als de regendruppel. De ring zelf is van een metaal-soort die onbekend is. De edelsteen wordt alleen gevonden op de diepste diepte van de oceaan. Alleen sirene's kunnen zo'n ringen maken. Een meermin met zo'n ring zal merken dat haar krachten veel sterker en heviger zijn. Maar sirene's zonder hun ring zijn hulpeloos.
De ring zijn krachten zijn enorm, hoe meer slachtoffers een sirene maakt, hoe harden de kern van de ring pulseert en rond-draait. Dus, de slachtoffers hun zielen worden opgezogen in de ring en vastgehouden tot de eeuwigheid, want de ringen kunnen niet kapot. Wel kwijt, als de ring een jaar niet contact is geweest met de huid van de drager worden de levens-essentie's vrijgelaten en kunnen zij naar het hiernamaals.
Een sirene zonder ring kan niet van gedaante veranderen en wordt vastgehouden in de laatste gedaante waarop zij de ring droeg, welke dat dan ook is.
De oudste sirene tot nu toe is Angelica en ze is dan ook zo ongeveer de leider van de groep.
De leider van de groep is vaak onbekend voor jongelingen, die moeten het verdienen om de leider nog maar te kunnen zien.

Hoe kunnen sirene's dood? Een kogel gaat niets uithalen, behalve als er in de kern van de kogel van lapis lazuli is. Hoe kun je je weerstaan aan de charmes van een sirene? Verbena helpt heel goed tegen zelfs de aller-machtigste krachten. Maar het beschermt je niet tegen hun natuurlijk charmes en schoonheid. Als je een bril draagt en je doet er een heel heel dun laag diamant over dan zie je de wezens zoals ze echt zijn. Maar dat kost enorm veel geld en alleen meerminnen en sirene's weten nog hoe ze zo een dunne laag kunnen losmaken van een diamant en op de glazen aanbrengen.
Hoe kunnen ze verder dood? Een zwaard kan ze doden en een staak met een punt van staal ook. Als je een ring van Lapis Lazuli hebt zullen ze ook minder snel zijn en de steen berooft dan hun ring van hun kracht, zolang de Lapis Lazuli in de buurt is leidt de sirene pijn.

Sirene's spreken alle talen ter wereld en ze kunnen met zeedieren communiceren. Ze zijn enorm slim en sluw.

Dit is het zo ongeveer, bescherm middel, krachten, talen,... Als je iets niet begrijpt dan kun je dat altijd even vragen.

Profiel bekijken http://mermaids.actieforum.com

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum